Tomt...

Ja, då var snart den här helgen över. Familjen har åkt hem och det är bara lilla jag kvar här i lägenheten. Känns med andra ord rätt tomt, efter att ha trängts här hemma med mor och pappa, småbröderna och lilla vovven. Så mysigt har det varit! <3

Är så glad över att jag har flyttat hemifrån, det är en sådan skillnad! Jag verkligen älskar stunderna då jag träffar min familj nu, vi umgås på ett helt annat sätt. Det är verkligen lycka! Ja, jag har helt enkelt världens bästa familj! Synd bara att det blir så sällan man träffas...

En dag extra...

Vaknade i tid idag med, dock tack vare någon snäll granne som bestämde sig för att borra. Suck! Inte den roligaste väckningen, men, men. Hade egentligen velat sovit lite längre, har sovit jättedåligt inatt, vilket slutade med att jag gick upp mitt i natten, tog mig lite yoghurt och gick bort till soffan ist för att läsa en sväng. Lite mysigt var det allt :)

Men som sagt, vaknade i tid, tänkte att det var ju bra, då hinner jag få lite gjort innan familjen kommer hit ikväll. Så jag drog ner till stan för att införskaffa mig en kruskavel så jag kan göra lite tunnbröd till Mathias tänkte jag (snäll syster jag är) och sedan en tur till maxi för att på nytt inhandla och göra en ny sats med müsli eftersom jag råkade bränna den förra (än en gång snäll syster, detta gör jag för Josef). Allt detta kändes som att det tog en evighet dock, och eftersom jag höll på att dona i lägenheten innan jag for iväg så försvann ju nästan hela dagen. Trodde jag iaf. När jag kom hem och skulle stoppa i mig lite mat innan jag började greja med müslin och allt så trodde jag att klockan var ca 4 och började känna mig lite smått stressad. Sen går jag ut till micron och ser att klockan där inte riktigt har slagit 12 än. HALLÅ, 12?? Jag rusar till min mobil och ser även där samma sak. Vad hände? Helt plötsligt började min dag om liksom. Helt sjukt! Men magiskt underbart <3

Nu är jag dock hur trött som helst, jag har ju trots allt levt två dagar på en dag idag ;)

Även om dagen inte är slut, så är då defenitivt jag det! SLUT!

Pysselsjuk

Tanken för denna dag är egentligen att jag ska tentaplugga, men som ni säkert förstår så är jag itne riktigt på det humöret. Det har aldrig kännt som en sådan dag idag. Vaknade upp av ett mycket trevligt telefonsamtal med Tina. Och tur var väl det, annars vet man väl aldrig hur mycket jag kunde ha sovit bort dagen. Ojojoj!

Hade föresten en härlig dröm inatt, jag hade en liten dotter, så mysigt! Fattar ni vad jag säger? Jag som hur länge som helst har sagt att jag absolut inte ska ha några barn, och så tyckte jag om min dröm. Helt sjukt. Börjar känna mer och mer att jag kanske vill ha barn någon gång i mitt liv, det är kanske inte så fel ändå. Bara jag som löjlar mig över den där första tiden. Men nog pratat om detta.

Som sagt pysselsjuk, så känner jag mig just för tillfället. Har påbörjat att kladda runt på en tröja som jag råkat missfärga i tvätten. Så här ser den hittills ut...

Haha, vet knappt om jag kommer att använda den någon gång, men det är ju alltid kul att kladda runt lite! Gör väl antagligen baksidan ikväll, sen får vi se^^

Funderar på att börja sätta upp lite lappar på insidan av mina skåp nu. Gjorde ju det med ett av mina skåp förut ("When I get sad, I stop beeing sad and be awsome instead. True Story. //Barney Stinson"), men tanken var ju att jag skulle ha något liknande på alla skåpen. Kanske dags att fixa det nu? Har bara lite svårt att bestämma mig för vad jag ska skriva dit på de andra. Jag vill åtminstone ha Yuh-Chus fina citat "Det är inte märket som är gott, det är smaken..." Så mycket minnen i den meningen liksom!

Hm, om jag sätter upp lite temporära plugglappar i lägenheten så kanske det räcker som plugg för idag? Ja, det tycker jag låter som en bra idé :D Haha! Fy mig alltså! USCH!

Utlandsstudier

Igår var jag på ett informationsmöte angående utlandsstudier, och oj vad taggad jag blev!
Tänk att få studera ena terminen utomlands, helt underbart ju. Då borde jag äntligen bli bättre på engelska, och vilken upplevelse det vore. Är i stort sett helt hundra på att jag ska göra det, vet bara inte riktigt vart jag vill. Kina, Irland, Italien, Mexico? Jag vill överallt! Men det lär ju kosta lite, frågan är om det är värt det. Och det tycker jag nog allt att det där! Det hela kommer isf äga rum nästa vårtermin, men redan nu i februari måste jag ha bestämt mig, och då kommer jag även få bedked om jag får åka iväg, och isf vart av alla ställen jag kan tänka mig. Åh, det vore så skoj!

Jag vill, jag vill, jag vill! :D

Btw, Werner fyllde 3 år igår, och han har verkligen kommit in i en "jag-vet-inte" fas. Pratade ju med honom i telefonen igår för att gratta honom, och typ alla svar var "Jag vet inte". Han som annars ska vara så sjukt smart, haha :P Saknar den grabben! Det är förresten han som tagit bilden, duktig han är va!? ;)

Så mycket jag vill...

Det är helt sjukt vad mycket jag vill göra. Det finns så mycket viljor som bubblar inom mig. Som aldrig tidigare funnits där. Hur ska jag hinna med allt? Mitt liv är verkligen alldeles för kort!

Jag vill gå klart min utbildning, jag vill plugga en massa juridikkurser, gå andra småkurser som massage och lite annat roligt. Bibelskola skulle inte heller vara helt fel. Jag har länge trott att jag varit riktigt skoltrött, och det har jag nog även varit. Men det är över nu, jag känner mig inte skoltrött, jag känner mig mer och mer intresserad. LOVELY!

Utöver detta vill jag ut och resa, resa och se allt som man "ska" se. Sticka iväg och uppleva olika kulturer, testa på sådant man annars inte skulle göra osv.

Och något jag vill riktigt, riktigt mycket just nu är att ha en tjejhelg tillsammans med de underbara flickorna jag träffar så sällan. Jag saknar er så sjukt mycket! Kom hit och skratta med mig nu! Det är en order!

Mina sista ord för detta inlägg blir... Jessica, du är så duktig!

Tiden försvinner när man har saker att göra...

Oj vad klockan är mycket. Känns som att hela dagen bara har försvunnit.
Började skolan sent idag, vilket innebar att typ hela förmiddagen typ försvann^^ Och fastän vi fick sluta tidigare (som vi typ alltid gör när vi har ekonomistyrning) så kom jag inte hem förän ganska sent. Det berodde ju dock på en mycket trevlig fika tillsammans med Hanna och Julia. Alltid lika roligt att sitta och snacka lite skit om allt och inget med dem. De är härliga typer de där!

Men sen när jag väl kom hem fick jag inse att jag måste göra något åt all den röran som existerar i mitt hem. Bara att börja städa och diska med andra ord. Är nästan klar, men tror att jag lämnar resten av städningen till imorgon^^ (lite lat är jag väl, men jag känner att jag har gjort mig förtjänt av det)

Så vad ska jag göra nu? Slå på ett till avsnitt av True Blood? Ja, så blir det nog. Tycker nog egentligen inte att den är helt super den serien, men ändå helt okej. Och jag som inte skulle bli fast i en massa serier. Det är Julias och Hannas fel. Allt deras prat om True Blood. Men, men. I like it a little too...

För övrigt kan jag meddela er att jag befinner mig i en väldigt bra del av mitt liv just nu, lycka!

Pendla, stress eller njutning?

Då sitter jag nu på bussen på väg in till Borås. Känns som den gamla goa tiden ;) Haha! Måste säga att jag är glad över att jag inte längre behöver pendla från Alingsås som jag gjorde förut då jag bodde hos bror min. Jag kunde verkligen känna hur timmarna flög iväg då, både på själva resandet men även på väntetiden som kunde uppstå. Suck! Men nu när jag bara åker den sträckan någon gång ytterst sällan så kan jag riktigt njuta av den tiden, bara sitta på bussen och koppla av, mys! Men snart är den slut och då innebär det ev hel dag fylld med grupparbete. Tur att jag är med så goa vänner så arbetet inte känns så jobbigt! :P Och ikväll blir det fotboll, asnice ju! :D Aha, det var det. Kommer snart mer. Jag lovar dig det Tina ;)

RSS 2.0